شرکت خدمات بازرگانی تاجر با کمک شرکای تجاری خود در چین و ایران، امکان ارائه خدمات حمل و نقل بین المللی دریایی به بازرگانان و صاحبان کسب وکار را دارد. عمدتا این خدمت به دو صورت EXW یا FOB انجام می شود.
تاجر می تواند در حمل و نقل بین المللی دریایی بار شما را به دو صورت زیر به یکی از بنادر جنوبی کشور برساند و از طریق ترخیصکاران خود بار شما را ترخیص کرده و درب محل کارتان به شما تحویل دهد. عملا می توان گفت خدمات حمل و نقل بین المللی دریایی تاجر درب به درب می باشند. ما به دو صورت FCL و LCL می توانیم بار شما را به ایران ارسال کنیم.
بارگیری کامل کانتینر (FCL):
20 فوت، با ظرفیت داخلی 33 متر مکعب است.
40 فوت، قادر به حمل 66 متر مکعب است.
بارگیری کمتر از یک کانتینر (LCL):
این گزینه برای مقادیر کم هزینه تر است زیرا فقط یک قسمت از کانتینر برای حمل و نقل بین المللی دریایی کالاهای شما استفاده میشود. این راه حل به شما اجازه میدهد هزینه های حمل و نقل بین المللی خود را به طور قابل توجهی توجیه کنید. کالاهای شما در کنار کالاهای دیگر مشتریان بارگیری میشوند و شما فقط برای فضای مورد نیاز خود، هزینه خواهید پرداخت. LCL برای حجم بین 0 تا 15 متر توصیه میشود. با این حال، ممکن است بسته به بندر خروج متفاوت باشد.
برای همکاری در حوزه حمل ونقل بین المللی دریایی با شرکت تاجر حتما بایستی قبل از ارسال بار، ثبت سفارش خود را در سامانه گمرک انجام داده باشید.
برخی خدمات تاجر در حوزه حمل ونقل بین المللی دریایی عبارتند از:
برای دریافت مشاوره رایگان در زمینه حمل و نقل بین المللی دریایی با ما تماس بگیرید
حمل و نقل دریایی یکی از بهترین شیوه های حمل و نقل کالا بین کشورهای مختلف دنیاست و یکی از ارکان اصلی تجارت جهانی محسوب می شود.بیش از 90 درصد کالاهای تجاری که بین کشورها رد و بدل می شود به وسیله حمل و نقل دریایی جابه جا میشود که نشان از حجم و گستردگی این شیوه حمل و نقل تجاری دارد. حمل و نقل دریایی تاثیر به سزایی در جایگاه تجاری یک کشور در دنیا دارد.
حمل و نقل دریایی هزینه بسیار کمتری نسبت به حمل و نقل هوایی دارد و موجب کاهش هزینه های محصول می شود به همین دلیل اغلب اوقات تجار و شرکت های وارداتی ترجیح می دهند که محصولات حجیم و سنگین خود را از کانال حمل و نقل دریایی جابه جا نمایند.
همان طور که می دانید هر دو کشور ایران و چین به آب های آزاد دسترسی دارند و به راحتی امکان حمل و نقل کالا از مسیر دریایی بین این دو کشور امکان پذیر است. در صورتی که تصمیم دارید واردات محصولات خود را از چین به ایران به روش حمل و نقل دریایی به انجام برسانید، باید توجه داشته باشید که از زمان حرکت کشتی تا زمان پهلو گرفتن کشتی حامل محموله مورد نظر شما بین 35 الی 40 روز به زمان نیاز دارید. هم اکنون شهرهای گوانجو و شنزن ارسال بار زیادی به ایران دارند.
در این روش بار تجاری شما ابتدا به کشورهای همسایه نظیر امارات یا قطر ارسال خواهد شد و بعد از آن مجددا به ایران ارسال می شود.
مدت زمان رسیدن محصولات شما که به وسیله پست بین المللی دریایی ارسال شده اند به عوامل مختلفی بستگی دارد. به صورت کلی دربازه زمانی بین ۳۰ الی ۵۰ روز از زمان تحویل کالای شما به شرکت کشتیرانی کالای شما به مقصد خواهد رسید.با این حال شرایط پیش بینی نشده ممکن است موجب کاهش یا افزایش زمان ارسال شوند. به همین دلیل است که بعد از ارسال زمان تقریبی رسیدن کالا به شما اعلام خواهد شد.
جنوب کشور ایران و در حوزه خلیج فارس بنادر اصلی گمرکی کشور قرار دارد که به وسیله آب های آزاد امکان حمل و نقل بین المللی را برای کشورمان فراهم نموده است. بندر چابهار از جمله مهم ترین این بنادر است که نقش اصلی و بسیار مهمی در حوزه واردات و صادرات کالا دارد.همچنین بندرهای امام خمینی و شهید رجایی نیز از مهم ترین و پرتردد ترین بندرهای حوزه صادرات و واردات کالا محسوب می شوند.
در اینجا به طور خلاصه و تیتروار انواع روش های حمل و نقل دریایی را بازگو می کنیم:
روش کراس استافینگ: هنگامی که کالای مورد نظر به صورت مستقیم قابل ارسال نباشد به این روش حمل می شود و کانتینر حاوی آن کالا به کشتی دیگری منتقل می شود.
روش ترانشیب: این روش برای بندرهایی مناسب است که به صورت مستقیم قادر به حمل دریایی نیستند. در این روش کالا از طریق تغییر کشتی انتقال داده می شود که غالبا این بار تخلیه و به صورت مجدد بارگیری می شود.
روش چارترینگ: این روش برای حمل بارهای حجیم و بدون بسته بندی مناسب است. در این روش بارها را به صورت اجاره کشتی، چارترینگ یا رزرو منتقل می کنند.
روش گروپاژ و پروژه ای: برای حمل کالاهای وارداتی و صادراتی به صورت گروپاژ و پروژه ای از این روش استفاده می شود. قبلا درباره این روش توضیح داده شد.
روش حمل کالاهای فله ای: کالاهای بدون بسته بندی و به صورت فله ای، با این روش حمل و نقل می شوند.
روش صدور مجدد بارنامه: در این روش حمل بار به صورت غیرمستقیم انجام گرفته و بارنامه مطابق با شرایط درخواستی مشتری صادر می شود.