خدمات بازرگانی تاجر
حمل و نقل بین المللی دریایی

حمل و نقل بین المللی دریایی

حمل و نقل بین المللی دریایی

 

حمل و نقل دریایی یکی از بهترین شیوه های حمل و نقل کالا بین کشورهای مختلف دنیاست و یکی از ارکان اصلی تجارت جهانی محسوب می شود.بیش از 90 درصد کالاهای تجاری که بین کشورها رد و بدل می شود به وسیله حمل و نقل دریایی جابه جا می‌شود  که نشان از حجم و گستردگی این شیوه حمل و نقل تجاری دارد. حمل و نقل دریایی تاثیر به سزایی در جایگاه تجاری یک کشور در دنیا دارد.

حمل و نقل دریایی هزینه بسیار کمتری نسبت به حمل و نقل هوایی دارد و موجب کاهش هزینه های محصول می شود به همین دلیل اغلب اوقات تجار و شرکت های وارداتی ترجیح می دهند که محصولات حجیم و سنگین خود را از کانال حمل و نقل دریایی جابه جا نمایند.

 

انواع روش های حمل و نقل دریایی

  • ترانشیپ : گاهی به دلیل مشکلات فنی یا حقوقی امکان ترخیص کالا در یک مسیر گمرکی وجود ندارد. یکی از روش های حل این مشکل انتقال بار به محل گمرکی دیگر است که دارای این مشکلات نباشد. از این روش برای کاهش هزینه های انتقال بار و یا دور زدن تحریم ها استفاده می شود. در ترانشیپ اغلب بار در گمرک دوم تخلیه شده و مجددا برای ارسال به داخل کشور باید بارگیری شود.
  • چارتری: در حمل و نقل دریایی به شیوه چارتری تمامی کشتی برای انتقال محموله رزرو می شوند و این کشتی محصول دیگری برای جا به جایی نخواهند داشت.در این روش که برای محصولات فله ای مورد استفاده قرار می گیرد معمولا به یکی از دو شیوه چارتر برای مدت زمان مشخص یا چارتر برای مبدا و مقصد مشخص مابین طرفین تنظیم می گردد. در اغلب اوقات قراردادهای چارتر به این صورت است که اجاره کننده کشتی چارتری باید هزینه کامل کشتی را پرداخت نماید.
  • روش کراس استافینگ : در این روش حمل و نقل دریایی ، کانتینر حامل محموله مورد نظر، از یک کشتی به کشتی دیگر منتقل می شود.

 

مزایای روش حمل و نقل دریایی نسبت به دیگر روش های حمل و نقل

  • اولین و مهم ترین مزیت روش حمل و نقل دریایی نسبت به دیگر روش های حمل و نقل هزینه بسیار مناسب است . حمل و نقل دریایی برای کالاهایی که عجله ای در دریافت آن ندارید بسیار ارزان تر و مناسب تر از دیگر روش های حمل و نقل می باشد.
  • امکان حمل کالاهای بسیار سنگین، فله ای ، کالاهایی که حجم نامتعارف دارند و امکان قرار دادن آن ها در هواپیما یا دیگر وسایل نقلیه وجود ندارد در شیوه حمل و نقل دریایی وجود دارد.
  • امکان حمل کالا به دورترین نقاط جهان که دارای مسیر دریایی باشند وجود دارد

 

حمل و نقل بین المللی دریایی از چین به ایران

همان طور که می دانید هر دو کشور ایران و چین به آب های آزاد دسترسی دارند و به راحتی امکان حمل و نقل کالا از مسیر دریایی بین این دو کشور امکان پذیر است. در صورتی که تصمیم دارید واردات محصولات خود را از چین به ایران به روش حمل و نقل دریایی به انجام برسانید، باید توجه داشته باشید که از زمان حرکت کشتی تا زمان پهلو گرفتن کشتی حامل محموله مورد نظر شما بین 35 الی 40 روز به زمان نیاز دارید. هم اکنون شهرهای گوانجو و شنزن ارسال بار زیادی به ایران دارند.

حمل و نقل بین المللی دریایی به روش ترکیبی

در این روش بار تجاری شما ابتدا به کشورهای همسایه نظیر امارات یا قطر ارسال خواهد شد و بعد از آن مجددا به ایران ارسال می شود.

 

 خدمات حمل دریایی تاجر:

امکان بارگیری کالا از درب کارخانه در تمام شهرهای کشور چین

رهگیری آنلاین مرسولات از لحظه تحویل بار به تاجر تا لحظه تحویل به مشتری

ارتباط پیوسته کارشناسان با مشتریان

هماهنگی سریع با فرستنده

حمل بار بدون محدودیت وزنی

امکان ارسال بار از تهران به سراسر کشور