کشور چین با بازسازی اقتصاد و سرمایه گذاری بر روی زیرساخت های تولیدی در کشور خود توانسته است طی مدت زمانی کمتر از 20 سال به دومین اقتصاد بزرگ دنیا تبدیل شود. در حال حاضر بیشتر منابع اولیه کارخانه ها و همچنین کالاهای مصرفی و تکنولوژی در کشور چین تولید می شود و رشد اقتصادی زیادی را برای این کشور فراهم آورده است. استفاده از نیروی کار ماهر و تکنولوژی پیشرفته موجب شده تا کالاهای تولید شده در کشور چین از کیفیت مطلوبی برخوردار باشند. در حال حاضر واردات از چین یکی از به صرفه ترین روش های تجارت بین المللی برای اغلب بازرگانان می باشد.
ایران و چین از قرن ها قبل با یکدیگر مبادلات تجاری داشته اند و مسیر ابریشم که برای مبادله کالا بین ایران و چین استفاده میشد، نشان از سابقه طولانی تجارت بین این دو کشور دارد. در حال حاضر نیز کشور چین مهم ترین شریک تجاری ایران محسوب می شود و با امضای سند همکاری 25 ساله بین این دو کشور پیش بینی می شود که حجم مبادلات تجاری بین دو کشور افزایش داشته باشد. تنوع بسیار زیاد محصولات در چین همراه با هزینه های مناسب تولید در این کشور موجب شده تا بسیاری از تاجران ایرانی در زمینه واردات از چین به فعالیت بپردازند. به نحوی که بسیاری از مواد اولیه مورد نیاز شرکت های داخلی از کشور چین تامین می شود و اغلب محصولات الکترونیکی موجود در کشور نیز ساخت کشور چین می باشد.
یکی از مشکلات تاجران ایرانی حمل و نقل بین المللی محصولاتشان به داخل کشور است. انتخاب بهترین شیوه حمل بار به داخل کشور تاثیر به سزایی در هزینه تمام شده محصولات دارد. متاسفانه به دلیل تحریم ها بسیاری از شرکت های حمل و نقل بین المللی همکاری خود را با کشور ایران قطع کرده اند.
هر دو کشور ایران و چین به اقیانوس و دریاهای آزاد دسترسی دارند و به راحتی امکان حمل و نقل کالا از مسیر دریایی بین این دو کشور امکان پذیر است. در صورتی که تصمیم دارید واردات محصولات خود را از چین به ایران به روش حمل و نقل دریایی به انجام برسانید، باید توجه داشته باشید که از زمان حرکت کشتی تا زمان پهلو گرفتن کشتی حامل محموله مورد نظر شما بین 35 الی 40 روز به زمان نیاز دارید.
شرکت بازرگانی تاجر می تواند به روش های زیر بسته های مورد نظر شما را به بنادر جنوبی کشور حمل کرده و فرایندهای ترخیص کالا را نیز به انجام برساند. همچنین امکان ارسال بسته به محل مورد نظر شما نیز امکان پذیر است. عملا می توان گفت خدمات حمل و نقل بین المللی دریایی تاجر درب به درب می باشند. ما به دو صورت FCL و LCL می توانیم بار شما را به ایران ارسال کنیم.
بارگیری کامل کانتینر (FCL):
20 فوت، با ظرفیت داخلی 33 متر مکعب است.
40 فوت، قادر به حمل 66 متر مکعب است.
بارگیری کمتر از یک کانتینر (LCL):
این گزینه برای مقادیر کم هزینه تر است زیرا فقط یک قسمت از کانتینر برای حمل و نقل بین المللی دریایی کالاهای شما استفاده میشود. این راه حل به شما اجازه میدهد هزینه های حمل و نقل بین المللی خود را به طور قابل توجهی توجیه کنید. کالاهای شما در کنار کالاهای دیگر مشتریان بارگیری میشوند و شما فقط برای فضای مورد نیاز خود، هزینه خواهید پرداخت. LCL برای حجم بین 0 تا 15 متر توصیه میشود. با این حال، ممکن است بسته به بندر خروج متفاوت باشد.
برای همکاری در حوزه حمل ونقل بین المللی دریایی با شرکت تاجر حتما بایستی قبل از ارسال بار، ثبت سفارش خود را در سامانه گمرک انجام داده باشید.
حمل و نقل هوایی اغلب برای محصولاتی که وزن و ابعاد کوچک تری دارند و یا برای بازرگان ضرورت دارد که بار زودتر به دستش برسد، مورد استفاده قرار می گیرد. این شیوه یکی از امن ترین و سریع ترین شیوه های حمل کالا از چین به ایران است .
شرکت خدمات بازرگانی تاجر می تواند بارهای مورد نظر شما را از کشور چین با بهترین قیمت و کمترین زمان ممکن به داخل کشور حمل نماید. تاجر خدمات حمل و نقل بین المللی هوایی خود را به صورت درب به درب و در دو نوع کارگو یا اکسپرس به مشتری ارائه می دهد. در حال حاضر گمرک فرودگاه امام خمینی مقصد بسیاری از بارهای شرکت خدمات بازرگانی تاجر می باشد. کارشناسان ما در شرکت خدمات بازرگانی تاجر همیشه آماده خواهند بود تا به صورت رایگان و در کمترین زمان ممکن، هزینه نهایی حمل را بر اساس مشخصات ارائه شده؛ اعلام نمایند. همچنین مشتریان گرامی میتوانند رهگیری آنلاین مرسولات خود را نیز از طریق سایت تاجر انجام دهند. برخی خدمات تاجر در حوزه حمل و نقل بین المللی هوایی عبارتند از:
برای دریافت مشاوره رایگان واردات از چین با ما تماس بگیرید
02158261000
مهم ترین مانعی که اغلب تاجران ایرانی برای واردات از چین و تجارت کالا با چین با آن مواجه هستند مشکلات بانکی بین دو کشور است. کشور چین و بانک های چینی LC های شرکت و افراد ایرانی را قبول ندارند و تسویه حساب و پرداخت ها فقط از طریق یک بانک چینی انجام می شود که این موضوع سبب شده تا طرف ایرانی با مشکلات زیادی مواجه شود.علاوه بر این تاجران ایرانی امکان بازگرداندن وجه کالاهای صادراتی خود را به راحتی ندارند و در این بین باید از شرکت های واسطه استفاده نمایند. در حال حاضر چندین میلیارد دلار از کالاهای صادراتی کشورمان در بانک های چینی نگه داری می شود و بانک های چینی تمایلی به تسهیل بازرگرداندن این کالاها را ندارند.
در حال حاضر اتاق مشترک ایران و چین سال ها برای حل این موضوع تلاش کرده است اما شرکت های چینی به دلیل تحریم های آمریکا تمایل کمتری برای همکاری با کشورمان دارند. اخیرا پیرو توافقات صورت گرفته میان دو کشور این مشکلات تا حدی حل شده است اما همچنان راه زیادی برای رسیدن به نقطه آرمانی باید طی شود.
کشور ایران به دلیل داشتن مرزهای گسترده و وسیع دریایی و خاکی و همسایگی با کشورهای مختلف، دارای نقاط گمرکی مختلفی برای واردات و صادرات کالا است. با این حال برخی از این نقاط گمرکی تقاضای بیشتری برای واردات کالا از چین داشته اند.
از جمله این گمرک ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
در حال حاضر خرید و حمل و نقل کالا از کشور چین دارای مشکلات متعددی شده و بسیاری از تاجران در عوض دریافت پول خود باید معادل آن پول کالا خریداری کرده و به کشور وارد نمایند.
کشور ایران نیز سالیانه میلیاردها دلار صادرات به کشور چین دارد که اغلب این صادرات مرتبط با صادرات نفت خام، مواد خام اولیه و مواد پتروشیمی است. با این حال صدها تاجر روزانه در حال ارسال کالاهای خود به کشور چین هستند.برای صادرات نفت و سوخت های فسیلی و موادپتروشیمی به کشور چین نیاز به دریافت مجوزهای خاص و سرمایه بسیار زیادی است که امکان آن برای همه افراد وجود ندارد.
اما برای شروع انجام صادارت به چین می توانید از لیستی که برای شما تهیه کردیم استفاده نمایید:
از جمله موارد دیگری که امکان صادرات آنها به چین وجود دارد می توان به موارد زیر اشاره نمود:
طبیعی است که علاوه بر محصولات فوق، کالاهای دیگری نیز در میان لیست کالاهای صادراتی به چین از ایران قرار دارند. اما بیشتر این کالاها در ردیف محصولات صنعتی، معدنی و مشتقات نفتی قرار دارند
برای دریافت مشاوره رایگان در زمینه واردات از چین یا صادرات به چین با شماره زیر تماس بگیرید: